Smukt brugskunst have

Et udvalg af udendørs smukt brugskunst til haven. Haveudstyr der kan pynte i dine bede og på din terrasse. Brugskunst have er pynteting, figurer og plantekrukker du opstiller udendørs som smukke dekorationer. I udvalget finder du alt fra fine dyr i jern, fuglebade, kurve til opsamling af blomster og frugter til smukke udendørs puder til havestolen. Fine og sjove fuglehuse og foderautomater til fuglene i din have. Et bredt udvalg på lager, egnet til indretning og dekoration i din have, på altanen eller terrassen. Lad dig inspirerer til din personlige udendørs oase.

4

Brugskunst have - Skab udendørs oase

Brugskunst have - kan være en fantastisk måde at tilføje personlighed og charme til dit udendørs rum. Det kan bruges til at skabe fokusområder, tilføje farve og tekstur og skabe en atmosfære af hygge og velvære. Men hvornår er det egentlig passende at bruge brugskunst i haven?

Generelt set kan brugskunst bruges i haven året rundt. Det kan være i form af dekorative planter, keramiske krukker, fuglebade, figurer i støbejern eller lyskæder. Husk at der i de forskellige sæsoner kan der være et behov for en udskiftning og opdatering af din haveindretning.

Sommer og vinter i haven

Om sommeren: Kan du tilføje farverige puder og tæpper til havemøblerne og hænge lyskæder op for at skabe en festlig og indbydende stemning. Pynt op med figurer, metaldyr og flotte fuglebade til havens fugle.

Om vinteren: Kan du bruge brugskunst til at skabe en hyggelig atmosfære med lysestager, lanterner og tændte bålpladser. Pynt med gran, grene og flot rustent interiør. Fugle foderautometerne skal fyldes op og planterne skal beskyttes for vind og vejr.

Det er også en god idé at bruge brugskunst i haven til at skabe kontrast og balance. Hvis du har en minimalistisk have med grønne planter og enkle linjer, kan du tilføje brugskunst i form af farverige blomsterpotter, skulpturer eller fuglekasser til havens småfugle for at skabe mere hygge og liv. Hvis din have derimod allerede er fuld af farve og mønstre, kan du bruge brugskunst i mere afdæmpede farver og enkelte former for at skabe balance.

Dekorativ udendørsbelysning, skaber hygge og forbedre stemningen en smuk sommeraften eller en mørk vinteraften. Flotte forskellige lygter, lyskæder eller lanterner kan tilføje et varmt lys der bidrager til en behagelig stemning, når aftenen falder på.

Husk, at brugskunst i haven også kan have en praktisk funktion. Eksempelvis kan du bruge fuglekasser til fuglefoder, skabe skygge med parasoller eller en opbevaringsboks til havehynder og dine bomulds-vattaepper. En løsning der er med til at holde dit udendørs område ryddeligt. Så husk at tænke funktionalitet, når du vælger brugskunst til din have.

Kort sagt kan brugskunst i haven bruges på mange måder og til enhver årstid. Lad din kreativitet og personlige smag guide dig, når du vælger brugskunst til at forvandle din have til en indbydende og personligt oase udendørs.